0761-777070

The Flower Skirt projekt. <3
-En presentation av mina modellerThe Flower Skirt projekt. 
-En presentation av mina modeller som blev blommor!

Av 20 fantastiska flickor som alla platsade som blommor har jag valt 12 flickor efter form och färger på blommor för att de ska bli lite olika. I bildspelet som ni gärna får dela hur mycket ni vill så ser ni var och ens blomma innan det blev en kjol av den.

Under resans gång har jag bestämt mig att det kommer att bli en kalender med de 12 flickorna som kommer att säljas till förmån för barncancerfonden till minne av Lova som blev en blomma förra året och som jag tävlat med.

Håll utkik!

Jag kommer också att erbjuda blomfotograferingar där min fotograferingsavgift går direkt till barncancerfonden. Ju fler som vill ha blommor så blir det win-win. Vill ni veta mer skicka ett meddelande!

Tack till Tyresö Blomsterhandel.
Tack Johannes Kotschy för den passande musiken.
Tack till alla modeller och föräldrar som ställt upp.
Tack till Lovas familj att jag fick göra detta med er krigarprisessa. <3
Jag är så tacksam och det blev som små konstverk.