0761-777070

GRUNDKURS 

LÄRA DIG ANVÄNDA SYSTEMKAMERAN?

LÄRA DIG OLIKA LJUSSÄTTNINGAR? Vi använder naturligt ljus, en blixt, och fler blixtrar för att lära sig olika sätt att ta porträtt på. 

LÄRA DIG TA PORTRÄTT PÅ VUXNA OCH BARN? Du får olika tekniker som fungerat för mig att ta bra bilder på både vuxa och barn genom hur du själv kan agera.

REDIGERA DINA PORTRÄTT? Vill du lära dig tekniker så att dina bilder får mer uttryck och lära dig byta bakgrunder till dina bilder?

Denna kurs passar dig som vill lära dig mer om din kamera och utveckla ditt fotograferande på människor. Även om du är nybörjare kan du få verktyg att veta vad du själv gillar för att utveckla dig. Det ingår 30 min coaching efter kursen eller lån av studion.

Plats Slottstudion, Strandallén 4, Tyresö

Skicka intresseanmälan så får du veta när nästa kurs är. 

Från 162 kr i månaden

i 24 månader.
Eller 3900* kr för hela kursen.

Avbetalning sker via Svea Ekonomi.
Uppläggningsavgift samt 45 kr i aviavgift tillkommer

 

KURSER

Kurser av Jenny Puronne

LÄR DIG MER ÄN ATT ANVÄNDA AUTO PÅ DIN KAMERA

Du ha länge velat lära dig mer om din systemkamera och ta bättre porträttbilder. Här är kursen där Jenny Puronne ger dig tips och verktyg att ta bättre porträttbilder. 

 

 

Under en dag får du lära dig bästa inställningarna för porträtt. Du får lära dig kort om andra funktioner och hur kameran fungerar. Vad är bländare och hur fungerar tidsinställningarna.

Du får lära dig olika ljussättningar av både vuxna och barn i studio och utomhus. Vi jobbar med naturligt dagsljus och blixtrar. Allt från en enda blixt till att använda fler blixtrar för att forma och skapa olika utseenden. Hitta din egen stil och fotografera på det sättet du älskar.

En stor del är psykologi. Hur fångar man vuxna på bästa sätt. Hur poserar jag? Hur får man glada barn på bild?

Du får lära dig välja bilder och redigera bilder. Du får också tips hur du kan sticka ut i mängden och hitta din stil eller om du vill blanda stilar ett tag för att hitta just de bilder du älskar att ta.

 

 

Mitt mål

Efter 20 år i branchen vill jag ge vidare till andra

Jag startade mitt företag år 2000 efter jag kom tillbaka från föräldraledighet. Jag ville göra något annat än att vara säljare. Mitt kall som skapande kom starkt.

Efter att ha drivit fotostudio sen 2005 och fotograferat allt från bröllop, företag, produkter, familjer, nyfödd och barn har jag specialiserat mig på FineArt och Digital illustration. Bilder som sticker ut i mängden. I ett samhälle där var och varannan är fotograf och tar sina egna bilder tror jag att för att få kunder att lägga pengra på fotograf gäller det att var unik och sticka ut. Nu vill jag att du ska få knep och bli bäst på det du älskar och kan och tjäna pengar som fotograf. Kanske du vill tävla med bilder du med?

 

Jenny är jätte bra på att lära ut, hon är lättsam och gör så man hänger med i bra takt! Jenny är även glad och hon är lätt att prata med något jag tycker är viktigt!

Jag fastnade helt för fineart-delen och hur man kan redigera och göra det snyggt!

Men det var även väldigt intressant att se hur
hon bygger en idé till verklighet
och att man fick lite tankar och idéer själv!

Martina Bjurelid

Kursdeltagare april 2019

Happy Clients

Bringing happiness and
creative mind is my mission.

“Efter flera år med egna utbildningar och jobb som fotograf fick jag möjlighet att jobba med Jenny Puronne. Jenny lärde mig ytterligare tekniker i redigering och Photoshop samt kreativ fotografering. Hon har en både konstnärlig och teknisk begåvning och hennes sätt att
lära ut är både rolig och inspirerande.
Att gå en kurs hos Jenny kommer utveckla dig enorm
oavsett vilka förkunskaper du har.”

Angelica Söderberg

Tidigare kollega och fotograf

“Kursen i Kreativt studio foto var utan tvekan en av de mest givande kurserna jag varit på. Jenny är en varm och härlig person och oerhört proffesionell. Hennes upplägg var väl genomtänkt och effektivt, både de praktiska i studion och teoretiska delarna med redigering.
Så har du chansen att gå på kurs med Jenny Puronne så rekommenderar dig att ta den!!”

Fotograf Anni Padian

Kursdeltagare april 2019

KontaKt

STUDIO

Strandallén 4
135 61 Tyresö

RING

0761-777070

E-POST

kurser@jennypuronne.com